torsdag den 24. maj 2012

En gave med grønsags kassen.

De er så søde, de nye ejer af http://www.tanhoejgaard.dk/ at jeg har fået 10 økologiske æg helt gratis af dem....
Så jeg vil lige når jeg har fået ordent min ovn ( som jeg rengøre 2-3 gange om ugen).
Vil jeg simpelthen bruge dem i en lækkere jordbær/rabarber kage,som det første.
Også har jeg jo også snart fødselsdag og jeg har simpelthen sat mig i hovedet at den kage jeg skal lave til mig og min familie skal være lækkere sommer agtigt, så jeg vil også bruge nogle stykker deri, også selvfølgelig også tage billeder og ligge opskrifterne herinde.
Men min mand var så sød her til morgen at lave en omelette med friske asparger til mig, men dog blev kun aspargerne brugt fra tandhøjgaard, og ikke æggene..
De vedlage også lige 2 opskrifter, end af dem er på en tomat lasagne den vil jeg prøve at lave i morgen, fordi i dag står den på skovmands salat med gulerods frikadeller.
Min mand læste i fitness worlds magasin at, hvis man spiste kød dagligt var sandsynligheden for at få tyktarm kraft langt større end hvis man levede som vegetar/veganer eller som fiske vegetar, den har jeg tidligere brugt overfor ham, for at skær ned på hans kød spisning, men han har da været med på bølgen i knap 6 mdr. som fiske vegetar, men hans trang til kød blev for store.
Så vi lavede om at han gerne må spise kød ( minus grisse kød - der skulle rationer på) 1 gang om ugen.
Så jeg har tit måtte stå og lave to slags menuer eller hvor det vegetariske var mættende men også som et tilbehør.
Han elsker dog derimod dagens aftens menu.
Alene skovmands salaten kan man spise sammen med et spelt flute, og er dejlig mættende, dertil ved jeg at han spiser to store portioner, men har så også problemer med at spise anden menu op!
Jeg tager lige billeder af retten i aften og ligger den herinde sammen med opskriften.

Jeg har derudover sagt til ham at han ikke burde tælle porteiner i det vegetariske/veganske køkken, men mærke efter mætheden af maden.
Jeg kan ikke omlægge 100% til vegansk da jeg elsker en god oste mad og en god æggemad til tider, også kan jeg bare ikke fordrage smagen af soja mælk, så jeg bruger det i min mad primær.
Så jeg fortrækker at leve som ovo/laktose vegetar. De fleste af mine opskrifter kan også laves om til veganske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar