tirsdag den 6. marts 2012

Løgpostej













Denne her løgpostej fandt jeg inde på www.fair-food.dk men ændrede lidt på den, så den blev tilpassede så både veganer og vegetar kunne spise den.

Først den vegetariske.

6 løg ( 3 rødeløg og 3 almindelige løg)
1 lille knoldselleri
5 syrlige æbler
4 fed hvidløg ( kan evt. bruges frisk reven ingefær)
3 mellem store skrabe æg  ( eller ½ dl hørfrø skum)

ca. 3 dl fuldkornsmel ( eller variere)
2 dl rismælk - eller 1 lille rismadlavnings fløde
2-3 spsk. olivenolie
1½ spsk. karry eller ½ tsk af den rigtig stærke indiske karry.

Hvis det er store løg og æbler anvendes lidt færre - smagen skal være lidt syrlig af æbler.
Løg og selleri renses og rives - eller findeles i en food-processer. Svitses i olivenolien med karry ca. 5 minutter, hvorefter blandingen afkøles lidt. Æblerne rives og røres i blandingen sammen med mel, pressede hvidløg, æg og rismælk. Blandingen skal nu være som lind grød - ellers tilsættes lidt mere rismælk - og smages til med salt, peber og evt. mere karry.
Hældes i en smurt, lav, ildfast form og bages ved 200 grader i ca. 45 minutter.


Serveres med Brune ris og en god salat og evt. en vild sauce.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar