søndag den 25. marts 2012

Spinat Pandekager med rataouille fyld.


Jeg sad og kiggede lidt i diveres blogs jeg følger fast, og fik bare den ide at jeg ville lave veganske ovnbagte Majs/spinat pandekager med Rataouille med hytteost.
Da det gik op for min mand hvad jeg havde gang i, var det ligesom at tiden bare sneglede sig afsted, for ham..

Spinat/majs mad pandekager. ( til 3 pandekager)

175 g. frossen optøet spinat
ca. 1 liter sojamælk neutral
1dåse majs
2 tsk kardemomme
2-3 tsk brunt rørsukker
3 spsk NO Egg
Urte salt og peber.
ca- 4-6 dl aurion Svejrug mel
1-2 dl grov majsmel
( hvis dejen bliver for tyk så tynde det op med lidt Lunken vand)

Bland alle ingredienserne sammen, og pisk dem til en tyk masse ikke for tyk.

Tænd ovnen på 200 grader da pandekagerne skal i en forvarmet ovn
Og lade dem "bage" til de er gyldene.


Opskriften på Rataouillen:

Tomatsaucen: 
1 stort løg
2 -3 fede hvidløg
4-6 mellemstore tomater
4 tsk tomatpure
1 dl vand
salt og peber og lidt paprika
Og lidt solsikke olie til stegning.

Skral og vask løget og skær dem i ikke alt for grove snitter, og svitz dem til de er klare i olien, tilsæt de skyllede tomater som er skåede i kvarte,og tilsæt tomat puren, og vend puren i løget og i tomaterne og tilsæt vandet samt kryderierne og lade smår simre til tomaterne er møre.
Blend med en stavblender.

Rataouillen:
1 Mellemstort løg
1 stort rød eller grøn peberfrugt
1 stort aubergine eller 2 små
2 store squash ( courgetter)
lidt solsikkeolie
2-3 hvidløgs fede
½ tsk tørrede oregano
½ tsk tørrede basillikum
salt og peber

Fremgangsmåden:
Hak løget, og peberfrugt, og skær auberginerne i tern og courgetterne i skiver.Og Varm olien op i en stor gryde og svits løg og auberginer,indtil løget er klart. Tilsæt Squashene og peberfrugten, og ad det svitse endnu små 5 minutter, under lejlighedsvis omrøring. Tilsæt resten af Ingredienserne og lad det simre under låg i 15 -20 minutter. Tilsæt vand så det lige er ca. en tommelfinger negl op også kom tomatsaucen i.


Obs: Har du ikke lige tid til at lave tomatsaucen så brug Lidels tomatjuice som alternativ.
Kom ca. 2 spsk hytteost hen over og luk pandekagen halvt sammen.( Du kan godt undvære hytteosten så er den 100% vegansk og meget mættende)

Bon Appetitet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar