Ingredienser
4 spelt burgerboller
8 skiver agurk
8 skiver tomat
8 skiver rødløg
150 g Quorn-fars
1 æg samt ½ dl letmælk /sojamælk netural
40 g hvedemel
4 skiver ost (emmentaler eller cheddar) ( eller gærflager)
4 spsk. tomatketchup
4 spsk. skyr
20 g rucola
Salt og peber
8 skiver agurk
8 skiver tomat
8 skiver rødløg
150 g Quorn-fars
1 æg samt ½ dl letmælk /sojamælk netural
40 g hvedemel
4 skiver ost (emmentaler eller cheddar) ( eller gærflager)
4 spsk. tomatketchup
4 spsk. skyr
20 g rucola
Salt og peber
- Skær burgerbollerne over, og
varm dem i ovnen i 4 minutter ved 200 grader.
- Skyl agurk og tomat, og snit
dem i skiver. Snit rødløg i skiver.
- Kom Quorn-fars i en skål,
tilsæt æg og mælk, og rør det sammen. Kom mel i, og rør farsen, til den
har samlet sig.
- farsen til bøffer, og krydr dem
med salt og peber. Læg Quorn-bøfferne på grillen, og lad dem stege på hver
side i 3-4 minutter.
- Læg osten på bøfferne, når de
er vendt.
- Smør bunden af burgerbollerne
med ketchup, og toppen med den græske yoghurt.
- Læg salat på bunden. Kom agurk
og tomatskiver oven på salaten.
- Læg bøfferne på og put rødløg
på toppen. Slut af med at lægge toppen af burgerbollerne på. Server evt.
med en frisk salat.
Tips!
- Smør Quorn-bøfferne med forskellige grillmarinader under stegningen.
- Krydr den Skyr med forskellige urter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar