torsdag den 15. marts 2012

Vegetarisk Grill Burger



Ingredienser

4  spelt burgerboller 
8 skiver agurk
8 skiver tomat
8 skiver rødløg
150 g Quorn-fars
1 æg samt ½ dl letmælk /sojamælk netural
40 g hvedemel
4 skiver ost (emmentaler eller cheddar) ( eller gærflager)
4 spsk. tomatketchup
4 spsk. skyr
20 g rucola
Salt og peber



  1. Skær burgerbollerne over, og varm dem i ovnen i 4 minutter ved 200 grader.
  2. Skyl agurk og tomat, og snit dem i skiver. Snit rødløg i skiver.
  3. Kom Quorn-fars i en skål, tilsæt æg og mælk, og rør det sammen. Kom mel i, og rør farsen, til den har samlet sig.
  4. farsen til bøffer, og krydr dem med salt og peber. Læg Quorn-bøfferne på grillen, og lad dem stege på hver side i 3-4 minutter.
  5. Læg osten på bøfferne, når de er vendt.
  6. Smør bunden af burgerbollerne med ketchup, og toppen med den græske yoghurt.
  7. Læg salat på bunden. Kom agurk og tomatskiver oven på salaten.
  8. Læg bøfferne på og put rødløg på toppen. Slut af med at lægge toppen af burgerbollerne på. Server evt. med en frisk salat.


Tips!

- Smør Quorn-bøfferne med forskellige grillmarinader under stegningen.
- Krydr den Skyr  med forskellige urter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar