torsdag den 15. marts 2012

Bouillonkartofler i ovn

Jeg er desværre løbet tør for batteri på mit digitale kamera igen, så jeg kan desværre ikke vedlægge et billede af aftens menu.

Bouillonkartofler i ovn med reven ceder ost og reven jordskokker.

250 gram Kartofler
1 stor Squash
1 stort Løg
½ stor Fennikel
4 bøf tomater
1 stor Aubergine
4 ´Bolche Rødebeder
2 Majroer
4 Jordskokker

Skral Rødbederne og Løget,Majrorene og skær dem i fine snitter.
Vask og Skrub Kartoflerne, jordskokkerne,Fennikelen, Auberginer,Bøftomater.

Skær Kartoflerne og Fennikellen, Auberginen 3mm og Bøftomaterne i ½ cm.

Tage en bradepande og fordel grønsagerne i lag, og kom halvt bouillon vand og halvt sojamælk i,og det reven jordskokker hen over og sæt den nederst i ovnen på 180 grader i 45-50 minutter og de sidste 5 minutter tager du lige bradepanden ud og tilsætter det reven ost og kommer bradepanden tilbage i ovnen og lader den  bage færdig.

SojaMælken: ½ liter sojamælk neutral, kom kardemome, røget paprika, salt, frisk timian, tørrede timian, og reven hvidløg, samt reven jordskokkerne, og varm det op. Hæld derefter over grønsagerne og kom bouillon vandet efterfølgende over.

Tips: Kan serveres til lamme koteletter, eller med et hjemmebagt spelt flute hvis man fortrækker den vegetariske/veganske udgave.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar