tirsdag den 13. marts 2012

Vegansk is

( et model billede)


Man kan godt blive noget rund forvirrede når man dagligt høre og læser at hvad der feder og hvad der ikke feder og hvad der kan give cancer og andet livstilssygdom, eller fødevarer allergi, så man nærmest bliver forvirrede og opgivende i den jungel af nyheder om hvad man  må spise og ikke spise og begrænse spise. Men man må altså gerne spise denne her is og uden at den feder.

Ingredienserne.


 1-2 dl Mandelmælk
 2.-4 Frossne banan i skiver
 250 gram Frosne bær efter eget ønske
Friske tørrede dadler
Ægte vanille
En sjat vand.

Blend det hele sammen til en soft ice masse, og kom op i et par høje glas og spises straks..

som tilbehør kan man servere enten vaffler til, eller hjemmelavede karamel flager, eller en svært frugt sirup eller sauce hen over.
Kan spise hele året rundt, og man kan helt lovligt snuppe en portion til fordi den feder ikke..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar