torsdag den 15. marts 2012

Kylling i cola - Fjerkrae - Hovedret - magasinetmad.dk

Kylling i cola - Fjerkrae - Hovedret - magasinetmad.dk

Til jer som spiser kød, kan jeg anbefale denne her til børnefødselsdage.
I steden for en hel kylling så brug kyllinglår i steden for også bare samme fremgangsmåde.

Det som jeg har gjort var ved Kylling lårene var følgende.
Jeg tog en stor fryse pose alt efter hvor mange kylling du skal bruge så putte 2 i poserne afgangen også marinaden.

. Colamarinade: Bland cola, tomatpuré, brun farin, soja og sambal oelek i en skål. Tilsæt hakket hvidløg. Skræl ingefærstykket, hak det fint, og rør det i marinaden.

Kom kylling lårene/benene i frysepose og kom det blandede marinade i og luk posen godt så der ikke kommer luft i og massager marinaden ind i lårene, og lig dem i køleskabet en times tid, men får bedst smag hvis du ligger den natten over.

Er en sikker vinder hos børn til en fødselsdag.
Du skal bare lige huske at servere pomfritter til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar