tirsdag den 20. marts 2012

Kirkærter i tomat sauce.


Denne ret jeg lavede her til aften mener mere om en ny moderne udgave Kentucky  Cowboy gryderet.


Ingredienserne

1 pose pasta skruer.
3-4 dl kirkærter
6-8 tomater
1 stort løg
4 tsk. tomatpure.
2 friske chilier
1-2 dl vand
salt og peber
Lidt frisk timian


Fremgangsmåden:

Kog kirkærterne op så det bruser og tage skummet fra, og lade det smår smire i knap 1-1½ times tid de skal fortsat være dejlige sprøde ( du kan også lade dem stå i blød natten over)
Og krydere vandet med timian, salt og peber, røget paprika og gurkemaje

Skyl tomaterne og skær dem i kvarte og kom dem ned i en gryde sammen med de løget som du har skåret i skiver i lidt olie og svitz til løget er klart, også tilsæt det frisk hakkede chili samt tomat puren samt vandet og lade det smår smire i ca 7 minutter med låg på.Tage det fra kogepladen og lade det stå og køle af i ca. 5 minutter måske lidt mere. FØr du blender det med en stavblender på.

Sæt pastaen over.

Hæl vandet fra kirkeærterne og kom røget paprika, salt og peber på en tør varm pande og rør lidt rundt, indtil kirkeærterne har taget farve fra kryderierne af. Tilsæt derefter tomatsaucen MEN PAS PÅ DET BOBLER.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar