1 lille buttersquash
1 bagekartofel
4 store gulrødder
4 fede hvidløg
1 ziuttaløg
2 små æbler
1 dåse kokosmælk
1 liter boullion vand
Salt og peber og stødt ingefær.
Flæk buttersquashen og kom kødet ud, skyl kartoflen og skær
og skræl kartoflen samt æblern/gulerødderne i mindre grove tern.
Skær ziuttaløget og kom den i en gryde med lidt solsikke
olie i og lade det svites sammen med buttersquashen, til løget er blevet klart.
Kom resten af ingredienserne i MINUS kokosmælken og
kryderierne. Lade det koge op og derefter smår smire i ca. 15-20 minutter og
tages af og pures til en cremede masse og kom tilbage på komfurede og tilsæt
derefter kokosmælken og varm suppen op igen, og kryder derefter med salt og
peber og stødt ingefær.
Serveres til hvidløgs flutes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar