tirsdag den 13. marts 2012

ButterSquash suppe


1 lille buttersquash

1 bagekartofel

4 store gulrødder

4 fede hvidløg

1 ziuttaløg

2 små æbler

1 dåse kokosmælk

1 liter boullion vand

Salt og peber og stødt ingefær.



Flæk buttersquashen og kom kødet ud, skyl kartoflen og skær og skræl kartoflen samt æblern/gulerødderne  i mindre grove tern.

Skær ziuttaløget og kom den i en gryde med lidt solsikke olie i og lade det svites sammen med buttersquashen, til løget er blevet klart.

Kom resten af ingredienserne i MINUS kokosmælken og kryderierne. Lade det koge op og derefter smår smire i ca. 15-20 minutter og tages af og pures til en cremede masse og kom tilbage på komfurede og tilsæt derefter kokosmælken og varm suppen op igen, og kryder derefter med salt og peber og stødt ingefær.

Serveres til hvidløgs flutes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar