tirsdag den 13. marts 2012

Larkids suppen.


½ lille hvidkål

½ stort fennikel eller 1 lille fennikel

4 dl røde linser

1½ liter grønsags boullion vand (1 grønsags terning og 1½ liter vand)

1 ziutta løg

2 porre

2 pastinak

1 bagekartoffel

2 lakridsrødder



Skyl hvidkålen og flæk den på midten, og snit den i smalle snitter. Skyl løget, porrerne, fennikellen, skral bagekartoflen og pastinakkerne og skær dem i fine snitter.

Svitz hvidkålen og løget til løget er lidt klart i det og tilsæt resten af ingredienserne minus lakrids rødderne.

Tilsæt boullion vandet og lade det koge op og skrue ned og lade det smår simre i ca. 30 minutter og HUSK at tilsætte lakrids rødderne og kom linserne i ca. 10 minutter før at du tager retten af komfurede.

Tilsæt salt og hvidt peber og fennikel frø.

Servere med urte flute.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar