½ lille hvidkål
½ stort fennikel eller 1 lille fennikel
4 dl røde linser
1½ liter grønsags boullion vand (1 grønsags terning og 1½
liter vand)
1 ziutta løg
2 porre
2 pastinak
1 bagekartoffel
2 lakridsrødder
Skyl hvidkålen og flæk den på midten, og snit den i smalle
snitter. Skyl løget, porrerne, fennikellen, skral bagekartoflen og
pastinakkerne og skær dem i fine snitter.
Svitz hvidkålen og løget til løget er lidt klart i det og
tilsæt resten af ingredienserne minus lakrids rødderne.
Tilsæt boullion vandet og lade det koge op og skrue ned og
lade det smår simre i ca. 30 minutter og HUSK at tilsætte lakrids rødderne og
kom linserne i ca. 10 minutter før at du tager retten af komfurede.
Tilsæt salt og hvidt peber og fennikel frø.
Servere med urte flute.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar